Kiállítás kivitelezés


Kiállítás kivitelezése:

 

A kiállítások kivitelezése cégünk egyik legfontosabb tevékenysége. Vállaljuk bel- és kültéri installációk /standok/ tervezését és kivitelezését az egységstandoktól az egyedi standokig.

Elképzeléséről grafikusunk CorelDraw ill. 3D ExCad programok segítségével látványtervet készít. Ez különösen hasznos lehet dekoráció tervezésekor, hiszen a standot már az építést megelőzően meg lehet tekinteni, és újra lehet gondolni az elrendezését. A látványtervek alapján magasan képzett csapatunk már könnyedén megépíti a standot.

kiállítások kivitelezése során a standokat főleg OCTANORM rendszerből építjük, de van lehetőség SYMA, és MAXIMA rendszerek használatára is.

Teljes kiállítások felépítésére is van lehetőségünk, kapacitásunk kb. 5000m2 (OCTANORM elemekből).

 

Egységstandok – Octanorm rendszer

 

Egyedi standok

 

Kialakításuk lehet fából, fémből, üvegből, plexiből és számos egyéb anyagból. A kivitelezés bármilyen egyedi igény szerint alakítható, ennek csak a hely adottságai és a képzelet szabhat határt.

 Ha a legkorszerűbb standépítési technikákra vágyik, keressen minket! Sokéves tapasztalattal rendelkező, szakavatott kollégáink azon munkálkodnak, hogy Ön elégedett legyen az eredménnyel. 


Keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinket és érdeklődjön standépítési megoldásaink felől! Készséggel várjuk hívását! 

 

Standokról, kiállításokról képet itt talál.

Kapcsolat


+36 20 501 60 11