Kiállítás kivitelezés


Kiállítás kivitelezése:

Kiállításra készül, de nem tudja, merre induljon a berendezéseket, installációkat és standépítést illetően? Szeretne valami igazán feltűnő, egyedi megoldást? 

Akkor a legjobb helyen jár!

A kiállítások kivitelezése cégünk egyik legfontosabb tevékenysége. Vállaljuk bel- és kültéri installációk /standok/ tervezését és kivitelezését az egységstandoktól az egyedi standokig.

Elképzeléséről grafikusunk CorelDraw ill. 3D ExCad programok segítségével látványtervet készít. Ez különösen hasznos lehet dekoráció tervezésekor, hiszen a standot már az építést megelőzően meg lehet tekinteni, és újra lehet gondolni az elrendezését. A látványtervek alapján magasan képzett csapatunk már könnyedén megépíti a standot.

kiállítások kivitelezése során a standokat főleg OCTANORM rendszerből építjük, de van lehetőség SYMA, és MAXIMA rendszerek használatára is.

Teljes kiállítások felépítésére is van lehetőségünk, kapacitásunk kb. 3000m2 (OCTANORM elemekből).

 

Egységstandok – Octanorm rendszer

Az Octanorm kiállítási rendszerek olyan eszközökkel szolgálnak, amelyek minden igényt kielégítenek. Látványos megoldásaikkal méltán helyezkednek el a legkeresettebb nyugat-európai és közép-európai standok élvonalában. 

Sokan esküsznek az egyedi standok építésére is, azonban az Octanorm egyik legnagyobb előnye ezekkel szemben az ára. Az egyedi standokhoz képest akár 40%-kal kevesebbe kerülhet az Octanorm rendszer kiépítése. Exkluzív megjelenésével pazar összhatást lehet elérni. Emellett kiválóan alkalmazkodik a helyi adottságokhoz, valamint egyszerűen összeszerelhető és igény esetén átépíthető a kívánt formára. 

Egyedisége improvizatív alakíthatóságában mutatkozik meg leginkább. Ezen kívül erős födémrendszerrel is rendelkezik. Az Octanorm stabil megoldást kínál még a nagy fesztávolságú rendszerek építésénél is. 

 

Egyedi standok

Tűnjön ki a zsúfolt expókon és kiállításokon!

A kiállítások, expók roppant elterjedtek manapság. Számos előnyük közül talán a legfontosabb, hogy minden az adott területhez kapcsolódó dolog egy helyen megtalálható és remek alkalom a kapcsolatok kialakítására. Fontos azonban ügyelni a megfelelő kialakításra!

Egy igazán komoly rendezvényre ideális választás az egyedi stand, mely a megfelelő kialakítás esetén tökéletesen tükrözheti egy cég arculatát, komolyságot és minőséget sugároz.

Kialakításuk lehet fából, fémből, üvegből, plexiből és számos egyéb anyagból. A kivitelezés bármilyen egyedi igény szerint alakítható, ennek csak a hely adottságai és a képzelet szabhat határt.

 

Ha a legkorszerűbb standépítési technikákra vágyik, keressen minket! Sokéves tapasztalattal rendelkező, szakavatott kollégáink azon munkálkodnak, hogy Ön elégedett legyen az eredménnyel. 

Keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinket és érdeklődjön standépítési megoldásaink felől! Készséggel várjuk hívását! 

 

Standokról, kiállításokról képet itt talál.

Kapcsolat


+36 20 501 60 11